Поръчка и Доставка

Условия за поръчка и доставка

ПОРЪЧКА
Поръчките в онлайн магазин FLOWERSDECO.BG стават посредством КОЛИЧКА. След като изберете и добавите желаните продукти в Кошницата, Вие можете да ги преглеждате, да им променяте бройката, да добавяте или да премахвате продукти. След като сте уверени, че избраните продукти са Вашият окончателен избор, следва да натиснете бутона ПОРЪЧКА и да пристъпите към попълване на данните. След изпращане на поръчката, ние ще се свържем с Вас за потвърждение, след което тя ще бъде изпратена до посочения от Вас адрес.

 

БЪРЗА ПОРЪЧКА 

Поръчката посредством "Бърза поръчка" е направено с цел улесняване на клиентите които са си избрали един единствен продукт и в такъв момент не им е необходимо да използват КОЛИЧКАТА . На всеки продукт под бутона "Добави в количката" има поле "Бърза поръчка без формалности" в което само въвеждате телефония си номер и ние ще ви се обадим да уточним ПОРЪЧКАТА ВИ .
  

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин FLOWERSDECO.BG е възможно чрез:
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – Сумата по поръчката се плаща в брой на куриера.
Посочените цени в сайта са с ДДС и са валидни само за пазаруване online на FLOWERSDECO.BG. Промоционалните цени в сайта не подлежат на допълнителни отстъпки. FLOWERSDECO.BG си запазва правото за промяна на цените в сайта по всяко време без да уведомява клиентите за това.

 

ДОСТАВКА
Доставките се осъществяват с куриерски компании SPEEDY и ЕКОНТ,  като безплатната доставка се изпраща на клиента при сума НАД 100лв (без продуктите които са в промоция) или по избор и преценка на FLOWERSDECO.BG.При поръчки под 100лв цената на доставката е според тарифите на куриерските фирми. Срокът на доставката са изцяло според условията на Куриера.
Всички постъпили поръчки до 16:00ч се обработват на същия ден. Поръчки направени след 16:00ч се обработват на следващия работен ден. Поръчки постъпили през уикенда или по време на национални празници се обработват в първия работен ден и се изпращат на същия ден. Всеки клиент на FLOWERSDECO.BG си запазва правото да поиска фактура или различни условия на доставка в случай на нужда като те са изцяло за сметка на Клиента.